VHA A new blended culture

VHA’s new headquarters was used to merge Vodafone + Hutchison into a new blended culture, capable of increasing the companies standing to become the second largest telecommunications company in Australia. Geyer assisted VHA in evaluating possible properties for their new headquarters with the eventual location being a new building ‘The Ark’ located in North Sydney. VHA would occupy the lower six floors of the property for workspace, as well as a retail store and shared café at the lobby level.

 

The new workspace features a higher number of meeting spaces and bench style work settings to promote greater collaboration between employees. The new workplace provides the foundation for VHA people to evolve toward more alternative / mobile work styles. Each floor of the six level fit out contains a club / breakout area that will support mobile workers, as well as touchdown points located throughout the floors for mobile workers to connect with their teams. Break out areas on each floor are designed to support key areas of interest for VHA people: team learning, product knowledge and staff learning. Each floor also contains both formal and informal meeting spaces that have been configured into organic masses that divide the active break out and collaborative areas from the more passive work zones.

Related
Projects